Ingrediente:
- 250-300gr icre de somon
- 6-8 felii de paine
- sare, piper, 1 lingurita de oregano
- 250 gr de smantana
Mod de preparare:
Icrele proaspete de somon, se pun intr-o saramura usoara dupa gustul dvs. aproximativ 10 min, dupa care se pun la scurs intr-o sita pe masura. Intr-un bol omogenizam smantana cu oregano, iar apoi condimentam cu piper dupa gust.
Feliile de paine, taiate in doua, se prajesc dupa care se intinde smantana cu generozitate pe fiecare felie si se presara cu icre din belsug, in final se pot orna cu o feliuta de gogosar rosu sau verde.
In loc de paine se pot folosii biscuiti sarati, cu
diferite arome, iar icrele de pastrav pot inlocui cu succes icrele de somon.
In loc de paine se pot folosii biscuiti sarati, cu
diferite arome, iar icrele de pastrav pot inlocui cu succes icrele de somon.
Se servesc imediat, ca aperitiv .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu