luni, 3 decembrie 2012

Pizza

Nu as fi publicat aceasta reteta daca nu as fi fost asa flamand, dar ce sa-i faci accidente se mai intampla. Si cum nu sunt adeptul fastfood-urilor nu am avut altceva de facut decat sa improvizez.
Am venit acasa obositi dupa un weekend la ski si ce sa mananci altceva repede si cald  decat o pizza. 
Am cumparat  o  lipie de pizza extra large, caci ne era foarte foame si am inceput sa improvizam:

Cine nu are sos de rosii in casa? si am pus peste lipie, da' nu mult, ci asa sa se cunoasca culoarea, apoi am gasit  doua feluri de branza razuita in frigider, o mozarella si un chedar,  putin piscator ce-i drept, care le-am imprastiat peste sosul de rosii, am mai gasit apoi si doua conserve de ciuperci in camara, care nu am mai stat sa ne gandim si le-am si pus peste branza, iar mai la urma intr-o caserola in frigider, am gasit si o bucata de kaizer afumat care am taiat-o bucatele si am aruncat-o deasupra.

Intre timp, am "topit" o bere, am incalzit  cuptorul la 375F si am asezat pizza direct pe gratar, pentru 25 min., rotind-o din cand in cand.
Ce a iesit vedeti si dvs., o pizza cum de mult nu am mancat, cu o crusta crocanta, o diversitate de gusturi, iar cand muscam din ea umplutura nu se desprindea de pe coca, fiind coapta numai bine si fara exces de sos.

La urma urmei, ce altceva este o pizza, o improvzatie cu ce-i pe langa casa. Buon Appetito! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu