Ingrediente
- 4-6 pulpe de pui dezosate
- unt cat o nuca
- 50 ml ulei de masline
- 2-3 catei de usturoi
- 100 gr parmezan
- 100 ml frisca nebatuta sau smantana proaspata
- 50 ml Worcestershire sos sau o anchoa maruntita bine, bine
- 500 gr fettuccine
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Incepem prin a pune untul la topit intr-o tigaie, apoi punem pulpele de pui condimentate la prajit.
In alta tigaie punem uleiul de masline si usturoiul maruntit sa se caleasca apoi adaugam smantana sau frisca, sosul sau anchoa si condimentam cu sare si piper lasand sa fiarba la foc mic, in timp ce amestacam sa nu se arda.
Dupa doua trei clocote adaugam parmezanul si omogenizam bine. Separat se fierb pastele "al dente" dupa instructiunile de pe ambalaj.
Pulpele se scot pe o farfurie, iar pastele scurse se pun in sosul Alfredo si apoi se aseaza ca si garnitura alaturi de pui pe farfurie, ornandu-se cu patrunjel verde proaspat.
Se servesc calde cu paine prajita condimentata cu ulei de masline si usturoi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu