- 500 gr paste melcisori sau fluturasi
- 200-300 gr nuca macinata
- 100 gr zahar tos
- un cubulet de unt 3/3 cm
Mod de preparare
In primul rand vreau sa va spun ca ma inebunea mancarea aceasta cand eram copil. Bunica obisnuia sa faca cateodata si pentru ca nu aveam asa multa nuca, portia dumneaei o facea adeseori cu pesmet, si sa stiti ca nu erau rele nici acelea.
Gata cu amintirile, se fierb pastele si se strecoara se pun apoi inapoi in oala si se amesteca pe foc mic pana se topeste cubuletul de unt.
Se portioneaza apoi pastele in farfurii, se presara nuca si zahar pe deasupra si se servesc calde.
P.S. Cu la fel de mult succes se poate folosii branza dulce de vaca in loc de nuca .
P.S. Cu la fel de mult succes se poate folosii branza dulce de vaca in loc de nuca .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu