miercuri, 11 aprilie 2012

Tocanita de Miel cu mamaliguta

Ingrediente

  • 5-6 cotlete de miel 
  • o ceapa
  • o legaturica de patrunjel
  • sare si piper dupa gust
  • 50 ml ulei masline
  • 250 gr smantana

Mod de preparare

         Se portioneaza cotletele asa cate doua si se condimenteaza,  ceapa se taie marunt dupa care se pun amandoua intr-o tigaie la calit in uleiul de masline.  
         Se calesc usor pana ceapa devine sticloasa si cotletele se rumenesc putin pe amble parti, apoi se adauga apa si se lasa la fiert cam 30 min amestacand usor din cand in cand iar intre timp se pune si apa la fiert pentru mamaliguta, da mamaliguta doar cum altfel!
         Dupa ce s-au scurs cele 30 min, se adauga smantana si patrunjelul, se amesteca si se lasa inca 30 min la fiert .


Se serveste fierbinte, cu mamaliguta alaturi, la masa de Paste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu